top of page

BETINGELSER

GARANTI

Ett års garanti på drivlinje av personbil inntil 3500kg hvis kjøretøy ikke er eldre enn 10 år og ikke kjørt mer enn 100.000 km.

Kjøretøy over 3500kg ,lastebil,buss,traktor,båt,gravemaskin,skogsmaskin o,l gis det ingen garanti på drivlinje.

 

BETINGELSER/VILKÅR

Ved kjøp av våre tjenester/produkter aksepterer  du som kunde våre betingelser/vilkår nevnt på denne side og det er kundes ansvar å lese disse før evt kjøp/bestilling.

Vi fraskriver oss alt ansvar vedrørende lovligheten av visse tjenester/produkter og oppfordrer kunde til å undersøke dette før evt bestilling.

Ved bestilling av våre tjenester/produkter påtar kunde seg alt legalt ansvar en eventuell modifisering av et kjøretøy kan  medføre.

For at en tuning/remapping skal fungere optimalt må de mekaniske forutsetningene være tilstede.

Tuning/remapping vil aldri  fungere hvis bilen har feil eller defekt/halvdefekt  luftmassemåler,egr ventil,railtrykksensor,dreiemomentsensor på gir o.l .

Vi fraskriver oss et hvert ansvar vedrørende evt eksisterende mekansiske feil da dette er kundens ansvar og ligger utenfor vårt arbeidsområde.

Vi garanterer at tuningen fungerer forutsatt at det ikke foreligger mekaniske feiler o.l  i utgangspunktet.

Skulle det vise seg at bilen ikke fungere som den skal etter  remapping viser vi velvilje og forsøker alltid to tunfiler for å evt eliminere/utelukke feil i vår tuning software.

Kunde får ingen refusjon av betaling ved mekaniske feil som forårsaker at tuning/remapping ikke fungerer.

Adblue/egr/dpf deaktivering er ulovlig i en rekke land,vi oppforder kunde til å undersøke dette før evt bestilling av tjenesten og frydenhaug.no fraskriver seg alt legalt ansvar i så henseende.

GRATIS TILBAKESTILLING TIL ORIGINAL SOFTWARE.

Alle biler som er tunet/remappet (via obd2) setter vi gratis tilbake til original.

Motorstyringer som er tunet/remappet på bordet (bdm,ktag,jtag,toolbox) vil koste 500,- 1000,-kr  i arbeid.

KJØRETØY SOM HAR FÅTT SOFTWARE OPPDATERING HOS MERKEVERKSTED.

Skulle tuningen blir slettet under en service grunnet  nødvendig original software oppdatering vil vi remappe den gratis.(Gjelder kun for nåværende eier,altså ikke etter at bilen er solgt) og det gjelder kun tunfil.

Egr-dpf-adblue off vil ikke gjøres gratis men til kostpris +1000,- (altså det filen koster for oss i innkjøp inkl en arb time)

Dette gjelder alle kjøretøy som er  tunet/remappet(via obd2)

Motorstyringer som er tunet/remappet  på bordet vil koste 500,- 1000,- kr i arbeid.(bdm,ktag,jtag,toolbox) samt tillegg for evt egr-dpf-adblue off som nevnt i forrige avsnitt.

Motorstyringer som tunes/remappes på bordet er på eiers/kundes risiko og frydenhaug.no fraskriver seg ethvert økonomisk ansvar.

EFFEKT ETTER TUNING.

Effekt etter tuning finnes i bil-listene på våre nettsider og er dynotestet effekt.

Resultat etter tuning kan variere noe grunnet utveksling i drivverk/slitasje o.l men alle kjøretøy skal ha den effektøkningen som listene tilsier eller mer  i tillegg til opprinnelig effekt.

Dynocharts utleveres ikke til kunder.

bottom of page